Una vida nova per la vostra bici vella: biciclem

22/11/2014 | Comunicació | 0 comments

Teniu una bicicleta vella que ja no feu servir? Els alumnes de 4rt d’ESO de l’Institut Quatre Cantons tenen un projecte per reciclar-la i donar-li una vida nova. Veieu el missatge que ens han fet arribar:

Som alumnes de 4t d’ESO de l’institut Quatre Cantons i us voldríem fer una proposta.Des de Biciclot, ens han fet un encàrrec.Biciclot és una cooperativa de treball sense afany de lucre, que s’adreça a persones i a col·lectius amb una oferta d’activitats variades i serveis, que tenen la intenció de facilitar i educar en l’ús de la bicicleta, dins d’un marc ideològic social i mediambiental.Aquesta té dues línies de negoci: facilitar l’ús de la bicicleta (per qui no sap anar-hi o no en té) i reciclar, reparar i mantenir bicicletes. Treball globalitzat de proposta extern.
Ens han plantejat crear una campanya de difusió per aconseguir arribar a la gent del nostre entorn i així obtenir bicicletes en desús, per una causa encara no definida. Una opció plantejada seria utilitzar-les dins de les institucions del barri com escoles, instituts i altres entitats.
L’objectiu darrer seria aconseguir de 20 a 30 bicicletes, unint a més a més, la campanya amb la Setmana Europea de Prevenció de Residus(SEPR).L’estat de les bicicletes no és rellevant, nosaltres les repararem i afegirem les peces que hi manquin.Poden ser de qualsevol mida i model.
En el cas que estiguéssiu interessats en el nostre projecte, voldríem estar amb contacte amb vosaltres. Per així, concertar una sessió, i proporcionar-vos una explicació més extensa del projecte i si és possible informar als alumnes del centre, per la seva col·laboració.

Si teniu algun dubte, podeu contactar amb:biciclem4c@4cantons.cat
Gràcies per la vostra atenció,
Alumnes de 4t d’ESO de l’IES Quatre Cantons.

També trobareu més imformació sobre aquesta iniciativa i la forma de col.laborar-hi a http://erikamartin5.wix.com/biciclem