Teniu propostes de sortides per al curs vinent?

18/06/2012 | Comunicació, Sortides | 0 comments

Ahir diumenge 17 de juny vam poder gaudir de la darrera sortida programada per a aquets curs per la Comissió de Sortides.

Un nombrós grup de famílies de l’escola, des de P3 fin a primer de primària, acompanyats per alguns germans petits (alguns d’ells seran alumnes de P3 a partir del setembre) vam poder compartir un dia genial a la ruta dels Set Gorgs. Vam caminar molt, ens vam refrescar banyant-nos i els més valents i valentes van practicar uns impressionants salts a l’aigua des de les roques. També vam poder dinar i descansar en un prat preciós, tal com podeu veure en aquesta foto panoràmica cedida pel Jordi López.

Com sabeu, amb la sortida d’ahir acaba el llarg periode de temps que el Jordi i el Carlos han dedicat a la Comissió de Sortides de l’AMPA, obsequiant totes les famílies amb un menú d’activitats sempre engrescador i molt ben organitzat. Moltes gràcies a tots dos per la vostra tasca!

Les sortides que organitza l’AMPA són una excel.lent oportunitat perquè les famílies compartim el temps de lleure amb els infants i per conèixer altres nens, mares i pares de l’escola. Si teniu idees per organitzar noves sortides el curs vinent i voleu ajudar a donar continuitat a la Comissió de Sortides, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del compte sortides@ampaescolasantmarti.org