Som BatMartí

22/02/2017 | Batucada, Festes | 0 comments

Batucada és un grup de percussió, i es va idear com una activitat ludicofestiva per realitzar, compartir i divertir-se entre pares/adults i fills/nens (no cal que estigui un progenitor/s i el  fill, és independent). També és una manera de representar/implicar-se/participar activament o tenir presencia en les festes de l’Escola i les festes que es fan al nostre barri.

descanso_batucadaAquesta idea es va convertir en realitat l’octubre de 2015, quan va posar en marxa l’extraescolar de la mà de un grup reconegut com és Brincadeira (www.brincadeira.es). Per inscriure’s no cal tenir formació musical: només cal que el ritme el guiï. Allà aprendràs a tocar un instrument de percussió i  alhora moure’t, fer exercici i passar una bona estona (amb responsabilitat!). Aquesta activitat va dirigida a pares i nens a partir de segon curs.

Vàrem començar amb 10 persones aproximadament i a principis del 2016 vàrem decidir posar-nos el nom de Batmartí. Per primera vegada, a les festes de maig del 2016, vàrem sortir al carrer: va estar genial i tots vàrem gaudir molt!

El juny de 2016 vam acabar el curs escolar amb 12 integrants i actualment ja som 28 persones! (el màxim són 30). Dels 28 tabalers, 16 són pares i 12 nens.

Ara ens estem preparant per sortir a la rua de Carnestoltes. He de dir que gaudim molt i, com tot, hi ha moments pitjors i millors, cal assajar molt, però també cal dir que no es tracta d’una típica activitat extraescolar: és molt més,  i entre tots fem pinya!

 

Sandra Obejas
BatMartí, colla de tabalers de l’Escola Sant Martí