Rua de Carnestoltes 2014

26/02/2014 | Festes | 0 comments

Emoticonos

Les companyes de la Comissió de Festes de l’AMPA ens envien els seus últims  recordatoris de cara a la Rúa de Carnestoltes d’aquest dissabte.

  1. Lamentablement, s’han exhaurit els packs d’escuma EVA per elaborar la disfressa que havia adquirit l’AMPA, de manera que -si encara el  necessiteu per preparar les vostres disfresses-  haureu d’adquirir el material a les botigues del barri (tenim notícies que n’hi ha, per exemple, a la Merceria Montserrat, del carrer Marià Aguiló). Recordeu que necessitareu dos cercles d’escuma EVA groga d’uns 58 cm de diàmetre per a cada disfressa.
  1. El taller per decorar el camió serà dissabte 1 de març d’11h a 14h i les companyes ens comenten que necessiten molts voluntaris. S’ha de posar al camió tot el que es va fer al taller de la setmana passada, folrar el camió amb tela, muntar llums i música, preparar berenar pels nens, fer bosses de confeti, etc.
  1. Us recordem que seria bo anar tots vestits de negre sota la disfressa (us adjuntem dibuix) per tal de que destaqui més l’emoticona. També havíem pensat que per fer-ho més divertit podríem pintar-nos la cara de groc, o amb algun motiu d’emoticona o posar-nos una perruca divertida…
  1. Les famílies de l’escola Sant Martí sortirem en la posició nº 12. Tots els alumnes de Tercer que pujarán al camió queden convocats a les 16:30, i la resta “d’emoticones” a les 16’45h a la Rambla del Poblenou entre Pere IV i Diagonal. La Rúa arrencarà a les 17:00
  1. Per últim i molt important. Es demanen voluntaris que puguin responsabilitzar-se de les següents tasques:

◦       2 coordinadors de comparsa (se’ls proporcionarà un armilla  groga). Un haurà de posar-se davant de tot i l’altre al final i vetllar per la bona marxa de la comparsa.

◦       2 encarregats de repartir berenar + confeti