Reunió trimestral AMPA – Escola

25/10/2012 | Junta | 0 comments

Ahir dimecres 24 d’octubre, la Junta de l’AMPA va celebrar la seva habitual reunió trimestral de coordinació amb l’equip directiu de l’Escola Sant Martí.

Des de l’escola es va valorar l’inici del curs 2012-2013, que ha estat marcat per les retallades en l’equip docent. També es va explicar que una de les tutores de 1r. està actualment de baixa i ha estat substituïda per una mestra que ja havia treballat a l’escola.

Es van fer algunes propostes de millora en la planificació de l’oferta d’activitats extraescolars, tot i assumint que el trasllat a la nova escola –amb més espai- facilitarà el seu desenvolupament, i el desplaçament dels alumnes des de les seves aules fins el lloc on es porten a terme les extraescolars.

També es va informar que les obres de la nova escola continuen segons el calendari previst, compatible amb la previsió d’un trasllat a partir del segon trimestre. Des de l’AMPA es va oferir l’ajuda de les famílies en el trasllat en el cas que l’escola ho necessiti, i es va recordar la voluntat de l’associació de col·laborar econòmicament en l’adquisició del material que sigui necessari a la nova escola.

La Comissió de Festes donarà suport en algunes activitats especials que es porten a terme a l’escola a finals d’aquest trimestre (castanyada, arribada de l’oncle Buscall amb el Tió, etc.).

Finalment, es va acordar la col·laboració de l’escola en diverses activitats solidàries (recollida d’aliments, intercanvi de roba, etc.), sobre les quals us anirem informant des de l’AMPA.