Resum de l’acte informatiu sobre l’adscripció única Poblenou

15/02/2016 | Uncategorized | 0 comments

Benvolgudes famílies,

Des de la comissió de defensa de l’escola pública de l’AMPA de l’escola Sant Martí ens fan arribar un breu resum de l’acte informatiu celebrat a Can Saladrigues dimarts passat, 9 de febrer de 2016:
L’administració va presentar a la comunitat educativa del Poblenou la nova adscipció única per a la zona 26. D’aquesta manera, ha quedat establert que les deu escoles de primària de la zona tindran adscrits els quatre instituts de secundària (Quatre Cantons,Front Marítim, Icària i   Maria Espinalt). 
Tres escoles tindrien un cinquè institut adscrit (CEIP Arenal de Llevant i Fluvià, adscrits a Barri Besòs, i  Brusi, adscrit a  Fort Pius).
Els criteris de puntuació per a l’admissió a l’Institut es mantenen invariants. No hi ha hagut cap modificació en aquesty sentit.
Es garantirà la plaça en un dels quatre instituts de la zona a tots aquells que, en el procés de preinscripció, indiquin la seva preferència per un dels quatre instituts, i afegeixin a la llista, consecutivament, els altres tres en l’ordre que es consideri oportú).

D’aquesta manera, si volem que el nostre fill/a vagi a l’Institut Maria Espinalt, però a la vegada volem assegurar-nos que en cas de no ser admès/esa ho sigui en qualsevol dels altres tres instituts, l’ordre de preinscripció seria, per exemple:
1) Maria Espinalt, 2) 4 Cantons, 3) Front Marítim, 4) Icària (l’ordre dels 3 últims aniria en funció de les preferències per un o altre)
Paga la pena remarcar que l’administració NO garanteix la continuïtat de projecte educatiu de primària-secundària, però SÍ la qualitat de l’oferta educativa dels instituts de la nostra zona.
Podeu trobar més informació al blog de l’AMPA (25/11/ 2015 Comissió defensa escola pública: instituts de nova creació)