Portes obertes i altres informacions extraescolars 2014-2015

16/09/2014 | Extraescolars | 0 comments

Com a complement de la comunicació referida a les activitats extraescolars i els serveis d’acollida i ludoteca que vam publicar el passat més d’agost, us enviem les informacions següents:

  • Els propers dimecres 17 i dijous 18 de setembre hi haurà JORNADA DE PORTES OBERTES DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS. Aquestes jornades servir per fer un petit tast de l’activitat que podrà fer el vostre fill/a i  el funcionament de la mateixa.  Aquest tast serà d’1 hora (de 17 a 18 hores) i 30 minuts més per fer consultes.  US AGRAIREM RESPECTEU AQUESTS HORARIS.Per assistir al tast de diferents activitats, podreu anar a varis tasts el mateix dia,  en franges de 15 minuts cadascuna.
  • Us informem que la setmana passada l’empresa TEDI, encarregada de les activitats esportives (Inici a l’esport  Multiesport i Taekwondo),  ens van comunicar que estan immersos en una reestructuració interna produïda per la venta d’una part del seu capital social i, per tant, no ens garanteix les condicions acordades abans de l’estiu.  Davant aquesta noticia, i donat el poc temps per negociar amb altres empreses, s’ha decidit que sigui Fundesplai qui s’encarregui de les activitats esportives.  Tots aquests canvis poden afectar a l’import de les activitats extraescolars. Tan aviat tinguem els nous preus, us informarem. Us agrairem disculpeu qualsevol lmolèstia que aquest canvi us hagi pogut ocasionar.
  • L’activitat d’Art Infantil es realitzarà els dimecres.
  • A diferència de la resta d’activitats extraescolars, que comencen el mes d’octubre, les activitats d’instruments musicals i llenguatge musical s’han iniciat a partir del 15 de setembre. Si els vostres fills realitzen alguna d’aquestes activitats, la quota a abonar el mes de setembre serà la corresponent a mig mes (és a dir, 24,75 € per a les classes d’instruments de 30 minuts, 34,75 € per a les classes d’instruments de 45 minuts, i 8,05 € per a llenguatge musical)
  • Si esteu interessats en altres tipus d’activitats extraescolars, que ara per ara no s’oferten (p.ex. Francès), us agrairem ens ho comuniqueu al més aviat possible a l’adreça  admoampasm@gmail.com  i, sempre que hi hagi un mínim de 8 famílies que ho hagin sol·licitat, s’estudiarà la possibilitat d’oferir-la, però mai serà abans de novembre de 2014.