Participeu en les eleccions al Consell Escolar

18/11/2014 | Consell escolar | 0 comments

D’acord amb la informació que la direcció de l’escola ha enviat a totes les famílies, s’han convocat eleccions per escollir diversos membres del Consell Escolar de l’Escola Sant Martí, entre els quals hi ha 2 dels representants de les famílies al Consell.

Com ja sabeu, des de l’AMPA considerem que és molt important que les famílies estiguem representades al Consell Escolar per persones compromeses en el benestar i l’educació de tots els nens i nenes de l’Escola Sant Martí, que continuin la tasca que han estat fent els membres del Consell aquests anys. Per aquest motiu volem animar els socis i sòcies de l’AMPA a presentar les seves candidatures i a participar en les votacions que, d’acord amb la informació que vam rebre ahir, se celebraran el proper dimarts 25 de novembre.

Com ja vam fer a les eleccions de fa 2 anys, convidem tots els candidats i candidates socis de l’AMPA a enviar-nos un resum de no més de 200 paraules presentant la seva candidatura a les famílies. Des de l’AMPA farem arribar aquestes informacions a totes les famílies per tal d’ajudar-les a decidir els seus vots.

La direcció de l’escola va enviar fa uns dies un missatge amb informació sobre el procés electoral, que és important que consulteu. No oblideu que el termini per a la presentació de candidatures és a punt de finalitzar.