Les retallades a l’ensenyament eliminen la subvenció a l’autocar

22/06/2012 | Comunicació amb l'Administració | 0 comments

 

Ahir dijous 21 de juny vam acompanyar la directora de l’escola a una entrevista amb el gerent del Consorci d’Educació de Barcelona. L’objectiu principal de la reunió era conèixer les previsions del Consorci pel que fa a la possibilitat de continuar subvencionant una part del cost a què han de fer front les famílies que utilitzen el servei d’autocar.

Les famílies de l’escola Sant Martí venen gaudint d’una subvenció destinada a reduir el cost del transport escolar, ja que hi ha una distància important entre la ubicació provisional de l’escola i el seu emplaçament definitiu al costat de la Rambla del Poblenou, la zona on resideix bona part de les famílies. Aquesta llunyania va justificar en el seu moment la concessió d’una subvenció, tot i que a Barcelona gairebé no hi havia altres escoles que rebessin ajudes al transport escolar.

 El gerent del Consorci ens va indicar que, hores d’ara, s’ha de preveure que les famílies de l’Escola Sant Martí NO rebran cap ajuda per al servei d’autocar el proper curs. No sembla que hi hagi possibilitats que aquesta situació es modifiqui, tot i que hem acordat una segona reunió per tornar a parlar-ne aquest mes de setembre.