Ja us podeu inscriure a la sortida familiar a La Molina 2015!

22/11/2014 | Sortides | 0 comments

Els companys de la Comissió de Sortides de l’AMPA han tornat a organitzar l’esperada sortida d’esquí a La Molina, programada per als dies 7 i 8 de març de 2015.

Trobareu informació sobre els albergs on passarem la nit i farem els àpats plegats a http://www.alberglamolina.com/instalaciones.html (coordenades GPS dels albergs 42.336254, 1.936725)

Els preus, que podeu consultar en aquest arxiu Excel, són pràcticament iguals a l’any passat.

Per fer la reserva i calcular el cost final de la sortida, necessitem que envieu aquest arxiu Excel  amb les vostres dades introduïdes a la zona taronja. (veureu uns exemples)  a l’adreça sortides@ampaescolasantmarti.org abans del 10 de Desembre.

Aquest any, tots el nens a partir de 3 anys, faran esquí el diumenge,  però es dona l´opció que el dissabte es pugui escollir entre fer trineu (opció A) o esquí (opció B recomanat pels nens més avançats)

També els pares ho passarem bé i hem de decidir què fer, escollint l’opció:

  • A- Sense Forfait perquè no ens interessa esquiar i volem prendre el sol!
  • B- Forfait + assegurança adult pel diumenge
  • C- Forfait + assegurança adult pel dissabte i diumenge

Els forfaits d´adults es pagaran directament a l’alberg el dissabte. El divendres, a mes tardar, hem de comunicar quants voldrem per aplicar preu de grup, sinó s’aplicarà preu individual mes car.

Com som tants els que volem anar, necessitem fer la reserva de dos albergs ISARDS i SUPERMOLINA. Per tancar la reserva dels albergs ens demanen la corresponent paga i senyal.

Per facilitar les tasques de gestió,  la paga i senyal de 100 euros es carregarà directament desde l’AMPA al compte on tingueu domiciliat el rebut de la cuota de soci a partir del 10 de desembre.

Si finalment falten places es donarà prioritat a les primeres inscripcions.  Un cop arribem a les 120 places disponibles, us enviarem de nou un missatge amb la llista definitiva de famílies i el vostre pressupost per tal que ho reviseu.

Al febrer ens posarem en contacte amb vosaltres per pagar la resta del cap de setmana. També informarem  de qualsevol modificació i us donarem les últimes recomanacions.

Els diferents grups d esquí es faran per edats i nivells, amb un màxim de 6 nens per monitor.
Les activitats programades son les següents:

DISSABTE

DIUMENGE

MATI

TRINEU O ESQUÍ

ESQUÍ

TARDA

MOTONEU I XOCOLATADA

CAP A CASA

DISSABTE

Sortida cap a les 8 hores per arribar a les 10 hores a la Molina. Si el nen fa esquí, es recomana sortir a las 7h 30 per arribar al curset amb temps

  • Opció A: A les 11 hi ha programada una activitat amb trineus per als nostres fills acompanyats per un monitor
  • Opció B: De 10 a 12, per a nens mes avançats,  classes d’esquí (inclou forfait, assegurança i lloguer material). De 12 a 14 els pares que vulguin esquiaran amb el fills, la resta temps lliure a la neu

– Dinar a les 14 30 hores.
– A la tarda, a les 17 hores, passeig amb mototrineo per als nens i xocolatada per pares i nens
– Sopar a les 20 30.

DIUMENGE

– Esmorzar a les 9 hores
–  De 10 a 12, per a nens classes d’esquí al parc infantil, per a presa de contacte dels petits amb la neu, que inclou forfait, assegurança i lloguer de material.
–  El nens més avançats aniran ja a les pistes.
– De 12 a 14 els pares que vulguin esquiaran amb el fills, la resta temps lliure a la neu.
– Dinar a les 14 30 hores.

No oblideu que la responsabilitat dels nens recau en els pares o tutors que els acompanyin.