Horaris definitius extraescolars

29/09/2014 | Extraescolars | 0 comments

Ja podeu consultar eks HORARIS DEFINITIUS  de les activitats extraescolars que gestiona l’AMPA de l’Escola Sant Martí durant aquest curs 2014-15.
Demanem disculpes pel retard en la publicació d’aquesta informació, causat pel fet que hem rebut nombroses inscripcions de famílies fora de termini.
Com podreu veure, el nombre d’inscripcions ha fet necessari crear nous grups o fer canvis d’horaris per a les següents activitats:
  • PISCINA: s’obre un nou grup per als nens i nenes de P4 el dilluns en el mateix horari (de 12.45 a 13.30 h)
  • ESCACS: s’obre un nou grup els dimecres al migdia (la distribució d’alumnes es farà segons les altres activitats en què cada alumne estigui inscrit)
  • MULTIESPORT: canvia als dilluns de 16.30 a 17.45 hores.
  • TALLERS DE MÚSICA: S’obren nous grups per a P3 i per a P5, quedant de la següent manera: 2 grups de P3 el dilluns de 16.30 a 17.30; 3 grups de P5 el dimecres de 16.30 a 17.30 i 1 grup de P4 es manté els dijous de 16.30 a 17.30
  • CAPOEIRA I FUTBOL DE P5 no es podran realitzar, ja que no hi ha hagut un nombre mínim d’alumnes inscrits. Els inscrits a Fútbol de P5 poden canviar si ho desitgen a Multiesport.
Fundesplai es posarà en contacte telefònic amb totes les famílies afectades pels canvis d’horari d’alguna activitat extraescolar. També podeu consultar les llistes definitives d’inscrits per activitat penjades al taulell d’anuncis que hi ha a la porta principal de l’escola o dirigir-vos directament a la coordinadora de extraescolars (Mari Carmen), a qui podeu trobar al despatx de l’AMPA els dimarts i dimecres de 12’15h a 14’15h o a la recepció de la escola de dilluns a divendres de les 16:15 a les 18:15.
Per evitar perjudicis a les famílies, hem intentat realitzar el menor nombre possible de modificacions en l’oferta d’extraescolars. Tot i això, les famílies que no puguin adaptar-se a algun d’aquests canvis i vulguin demanar la baixa d’alguna activitat extraescolar, poden comunicar-ho a través de l’adreça extraescolars@ampaescolasantmarti.org