Grup “bolet” a P3?

26/04/2013 | Defensa de l'escola pública | 0 comments

Tal com vam avançar la setmana passada, representants de l’equip directiu de l’Escola Sant Martí i de la Comissió en Defensa de l’Escola Pública de l’AMPA van assistir a una reunió urgent amb el gerent del Consorci d’Educació de Barcelona. L’objectiu d’aquesta reunió era conèixer i poder discutir la decisió del Consorci d’obrir una tercera línia de P3 el proper curs a la nostra escola (3 grups de P3 en comptes dels 2 grups per als quals ha estat construït el centre).

Des del Consorci d’Educació de Barcelona es va confirmar la decisió d’afegir un grup “bolet”  a P3, sustentada en la idea que l’escola disposa d’espai i que aquesta opció representaria la menys dolenta de les opcions possibles.

Els responsables del Consorci es van comprometre a anunciar aquesta mateixa setmana la seva decisió respecte d’aquest tema.

Hem previst convocar una reunió amb totes les famílies de l’escola la propera semana per valorar conjuntament la situació creada i acordar quines actuacions portarem a terme. En breu us informarem dels detalls d’aquesta convocatoria.