Fins el 19.10.2012, places disponibles en algunes activitats extraescolars!!!!!.

15/10/2012 | Extraescolars | 0 comments


Si voleu que el vostre fill o filla s’incorpori a una nova activitat extraescolar el proper mes de novembre, podeu demanar-ne la inscripció utilitzant aquest formulari fins aquest divendres 19 d’octubre. Les sol-licituds s’han d’IMPRIMIR I DIPOSITAR A LA BÚSTIA DE L’AMPA ja que, malauradament, no podem tramitar cap sol.licitud enviada per correu electrònic o rebuda després de la data límit.

Les activitats extraescolars són un servei destinat a les famílies sòcies de l’AMPA, coordinades per la Comissió d’Extraescolars amb la intenció de complaure el màxim possible a tothom i de fer de les extraescolars de l’escola Sant Marti, les millors extraescolars per als vostres fills i filles.

La Comissió d’Extraescolars agraeix totes les propostes fetes i les futures, així com qualsevol ajuda, opinió, idea, o comentari. Si teniu qualsevol dubte, podeu escriure a l’adreça extraescolars@ampaescolasantmarti.org

Recordeu que necessitem voluntaris que es facin càrrec de supervisar el desenvolupament de cada activitat extraescolar i que facilitin la comunicació entre famílies i monitors. Properament ens tornarem a adreçar a vosaltres per ampliar la informació sobre aquesta forma de col.laboració.