Festa de tardor i inici de curs a l’escola Sant Martí

10/11/2022 | Festes | 0 comments

El passat 28 d’octubre el curs de segon de primària va ser l’encarregat d’organitzar la ja tradicional festa de tardor o Halloween que es fa coincidir amb les primeres setmanes del curs escolar. Enmig de castanyes, panellets i tradicions més nostrades com la castanyera i el dia de Tot Sants, s’obren camí tradicions internacionals que fan molta il·lusió als nens i nenes!

El gimnàs de l’escola es va convertir en un túnel del terror ple de zombies, animals i fantasmes, que al ritme de músiques terrorífiques anaven sobresaltant els grups de nens que hi entraven. Dels més petits als més ganàpies, tots van cridar i es van divertir amb les seves disfresses.

El pati principal va lluir amb tota mena d’activitats i jocs, pintacares, memoris de terror, activitats per exhibir tota mena d’habilitats, amanit amb la música que punxava el DJ! Vam poder berenar crispetes i compartir alguns refrescos a la barra del bar per autofinançar la festa, durant la qual els nens i nenes i les famílies del Sant Martí van poder compartir una estona relaxada i de festa en un context molt divertit!

Entra a les nostres xarxes per veure les imatges!

Instagram

Facebook