Extraescolars curs 2019-2020

06/06/2019 | Extraescolars | 0 comments

Enllaços:

 

Benvolgudes famílies,

Aquí teniu la informació referent a les activitats extraescolars proposades per l’AMPA de l’Escola Sant Martí pel curs vinent 2019/2020.

Aquest any tenim com a novetats: Acrobàcies aèries amb Aerial Dance Lab (a partir de 2n) i Educació emocional amb La Nau Espacial (a partir de P4).

Les dates d’inscripció comencen el dia 5 de juny i es tancaran el dia 14 de juny; excepte per les famílies de P3, per a les quals s’obrirà la preinscripció durant el mes de setembre per respectar el procés d’adaptació a l’escola. NO CAL CÓRRER per fer la inscripció, donat que en cas de tenir més demanda que places el procés que se seguirà és:

1. Preferència de plaça per aquell infant que el curs anterior ja hagi fet l’activitat.
2. Sorteig entre els inscrits.

Us aconsellem que llegiu els fullets que adjuntem per tal de veure bé les dates i horaris de cada activitat i les característiques d’aquestes a l’hora de fer la tria, i les instruccions per tal de fer la inscripció.

Per entrar al web podeu seguir el següent enllaç: https://escoles.fundesplai.org/acces-families/

Recordeu que la majoria de les extraescolars disposen de BEQUES. El procés de sol·licitud començarà una vegada iniciat l’any escolar (entre els mesos de setembre i l’octubre). Les famílies que hi estiguin interessades poden enviar un correu a Fundesplai (santmarti@fundesplai.org) indicant nom de l’infant, curs i activitat que sol·licita. L’Escola (no l’AMPA) valorarà les sol·licituds de les activitats no homologades i l’Ajuntament de les homologades.

*En funció del nombre de preinscripcions podran cancel·lar-se algunes activitats si no s’arriba al nombre mínim d’alumnes. Les famílies afectades seran contactades per Fundesplai per poder fer els ajustaments corresponents durant el mes de juliol.

**Totes les activitats extraescolars han de passar per l’aprovació del Consell Escolar que se celebrarà a finals d’aquest mes de juny; per tant, algunes activitats podran ser anul·lades o modificades.