Extraescolars, acollida i ludoteca curs 2012-2013 (inscripcions fins el 22 de juny!)

15/06/2012 | Uncategorized | 0 comments

DILLUNS 18 DE JUNY: INFORMACIÓ ACTUALITZADA!!

Benvolgudes famílies,

Ja arriba l’estiu, però abans hem de decidir que faran els nostres fills com a extraescolars  i si contracteu els serveis acollida – ludoteca.

Consulteu els HORARIS DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS per al curs vinent.

Podeu enviar les vostres sol.licituds fins el 22 de juny, utilitzant el FULL D’INSCRIPCIÓ, que heu d’emplenar i dipositar a la bústia de l’AMPA.

Us demanem disculpes per fer-vos arribar aquesta proposta quan ja gairebé s’acaba el curs. L’any que ve, confiem que serem capaços de publicar abans les propostes d’ horaris i que també tingueu més temps per fer les inscripcions.

Recordeu que les activitats extraescolars , son només per als socis de l’AMPA, i que totes les famílies de l’Escola Sant Matí són convidades a unir-se a la nostra associació.

La primera setmana de setembre 2012 es cobrara la quota cor responent a les extraescolars d’octubre (inici d’activitats a l’octubre) amb el fi de formalitzar l’inscripció.

No oblideu que necessitem voluntaris que, dins de cada activitat extraescolar, es facin càrrec  “d’auditar-la” y ésser l’enllaç pares-professors.
Si teniu qualsevol dubte o suggeriment, envieu un missatge a extraescolars@ampaescolasantmarti.org

Comissió d’Extraescolars