Extraescolars 2021/22

Informació bàsica sobre les activitats extraescolars:

NovetatsInscripcionsBequesConsideracions d’interèsOferta d’extraescolarsObjectiusContacte

NOVETATS

En el curs 2021/2022 introduirem l’opció de voleibol. Aquesta activitat, com els altres esports d’equip, serà impartida per Fundesplai.

“Comencem a treballar aquest esport i a familiaritzar l’infant amb les tècniques i fonaments del voleibol durant les sessions d’entrenament amb una metodologia molt amena i dinàmica. A través del joc volem fer créixer als nostres nens i nenes dins dels valors de l’esport. Volem que els alumnes s’envoltin d’un clima d’afectivitat i benestar que afavoreixi el desenvolupament de la capacitat tècnica de l’esport. Dos entrenaments a la setmana. Possibilitat de competició si hi ha suficients jugadors.”

La classe d’Art canviarà de proveïdor, ja que la nostra monitora actual no hi serà a la ciutat durant un cert període de temps. Pròximament comunicarem la informació completa de cara al curs vinent.

INSCRIPCIONS

La inscripció comença el dia 28 de juny i es tanca el 8 de juliol; excepte per a les famílies de P3, per a les quals s’obrirà la preinscripció durant el mes de setembre per respectar el procés d’adaptació a l’escola. No cal córrer per fer la inscripció, donat que en cas de tenir més demanda que places el procés que se seguirà és el següent:

1r. Preferència de plaça per l’infant que el curs anterior ja hagi fet l’activitat.
2n. Sorteig entre els inscrits.

Us aconsellem que llegiu bé els documents que trobareu enllaçats a la part superior d’aquesta pàgina: els fullets informatius i els horaris us permetran saber dates i horaris de cada activitat, les característiques d’aquestes a l’hora de fer la tria i també les instruccions per tal de fer la inscripció.

BEQUES

Per a les activitats extraescolars d’Anglès, Art, Teatre Musical, Música, Capoeira, Robòtica, Ioga, Dansa i Patinatge en línia s’ofereixen beques (depenent sempre del nombre final d’inscrits a les classes). I totes les activitats homologades (Multiesport, Escacs, Capoeira, Futbol i Bàsquet) són susceptibles de rebre beques per part de l’Ajuntament.

El procés d’adjudicació de les beques -a càrrec de l’Escola per a les primeres i de l’Ajuntament per a les segones- començarà una vegada iniciat l’any escolar (setembre/octubre). Les famílies que hi estiguin interessades poden escriure un correu a Fundesplai (santmarti@fundesplai.org) o parlar amb Ma. Carmen, coordinadora d’extraescolars, indicant nom de l’infant, curs i activitat que sol·licita.

CONSIDERACIONS D’INTERÈS

En funció del nombre de preinscripcions podran cancel·lar-se algunes activitats si no s’arriba al nombre mínim d’alumnes. Les famílies afectades seran contactades per Fundesplai per poder fer els ajustaments corresponents durant el mes de juliol.

Totes les activitats extraescolars han de passar per l‘aprovació del Consell Escolar que se celebrarà a finals d’aquest mes de juny, per tant, algunes activitats podran ser anul·lades o modificades.

Els horaris, les ràtios i els espais es poden veure afectats pels possibles canvis en les mesures sanitàries a l’inici del curs.

OFERTA D’EXTRAESCOLARS

Per al curs 2021/2022 l’oferta d’activitats extraescolars és la següent:

Acrobàcies aèries: dinamitzades per Aereal Dance Lab (més informació).

Art: canvi en l’entitat proveïdora, ho sabrem properament.

Anglès: impartit per KIDDO.

Batucada: dinamitzada per Brinkadeira.

Capoeira: dinamitzada per Cordao de Ouro (més informació).

Dansa moderna: realitzada per Fundesplai.

Escacs: activitat dinamitzada per Raül Arza.

Esports: iniciació a l’esport (P4 i P5), futbol, bàsquet i volei dinamitzades per Fundesplai.

Ioga: dinamitzat per Yoguitos (més informació).

Logopèdia: realitzada per Camins (més informació).

Música: tallers infantils (P3, P4, P5): iniciació musical amb el conte Viatge al País dels Sons Meravellosos. Programa 1r-6è: llenguatge musical, instrument individual, laboratori d’instrument. Realitzades per l’Escola Música Activa 

Patinatge en línia: activitat dinamitzada per Rollergrind 360.

Piscina: activitat realitzada a la Piscina Can Felipa.

Robòtica: dinamitzada per Play_Code Academy (més informació).

Teatre musical: impartit per Amb Classe (més informació).

OBJECTIUS

Les activitats extraescolars ofertes per l’AMPA Sant Martí pretenen:

  • contribuir al desenvolupament de les habilitats socials, intel·lectuals i físiques dels alumnes de l’Escola,
  • enfortir valors com el treball en equip, la companyonia, la convivència i la participació, i
  • afavorir el sentiment de pertinença a l’Escola per part dels estudiants i també de famílies de l’AMPA.

Mitjançant pràctiques adequades a les diferents etapes evolutives es vol garantir la continuïtat de les classes al llarg de les diferents etapes de desenvolupament, i també oferir la major estabilitat i coherència possible en els horaris.

CONTACTE

Per qualsevol dubte i/o comentari, poseu-vos en contacte amb la Comissió d’Extraescolars: extraescolars@ampaescolasantmarti.org

Darrera actualització: 22 de juny de 2021