Extraescolars 2019/20

Informació bàsica sobre les activitats extraescolars:

 

NovetatsInscripcionsBequesConsideracions d’interèsOferta d’extraescolarsObjectiusContacte

 

Novetats

Per al curs 2019/2020 us oferim dues noves activitats: Acrobàcies aèries amb Aerial Dance Lab (a partir de 2n) i Educació emocional amb La Nau Espacial (a partir de P4).

 

Inscripcions

La inscripció comença el dia 5 de juny i es tanca el dia 14 de juny; excepte per les famílies de P3, per a les quals s’obrirà la preinscripció durant el mes de setembre per respectar el procés d’adaptació a l’escola. No cal córrer per fer la inscripció, donat que en cas de tenir més demanda que places el procés que se seguirà és el següent:

1r. Preferència de plaça per l’infant que el curs anterior ja hagi fet l’activitat.
2n. Sorteig entre els inscrits.

Us aconsellem que llegiu bé els documents que trobareu enllaçats a la part superior d’aquesta pàgina: són els fullets informatius i els horaris us permetran saber les dates i horaris de cada activitat i les característiques d’aquestes a l’hora de fer la tria, i les instruccions per tal de fer la inscripció.

 

Beques

Per a les activitats extraescolars d’Anglès, Art, Teatre Musical, Capoeira, Robòtica, Educació Emocional, Ioga, Dansa i Patinatge en línia s’ofereixen beques (depenent sempre del nombre final d’inscrits a les classes). I totes les activitats homologades (Multiesport, Escacs, Capoeira, Futbol i Bàsquet) són susceptibles de rebre beques per part de l’Ajuntament.

El procés d’adjudicació de les beques -a càrrec de l’Escola per a les primeres i de l’Ajuntament per a les segones- començarà una vegada iniciat l’any escolar (setembre/octubre). Les famílies que hi estiguin interessades poden escriure un correu a Fundesplai (santmarti@fundesplai.org) o parlar amb Ma. Carmen, coordinadora d’extraescolars, indicant nom de l’infant, curs i activitat que sol·licita.

 

Consideracions d’interès

  • En funció del nombre de preinscripcions podran cancel·lar-se algunes activitats si no s’arriba al nombre mínim d’alumnes. Les famílies afectades seran contactades per Fundesplai per poder fer els ajustaments corresponents durant el mes de juliol.
  • Totes les activitats extraescolars han de passar per l’aprovació del Consell Escolar que se celebrarà a finals d’aquest mes de juny, per tant, algunes activitats podran ser anul·lades o modificades.

 

Oferta d’extraescolars

Per al curs 2019/2020 l’oferta d’activitats extraescolars és la següent:

 

Objectius

Les activitats extraescolars ofertes per l’AMPA Sant Martí pretenen:

  • contribuir al desenvolupament de les habilitats socials, intel·lectuals i físiques dels alumnes de l’Escola,
  • enfortir valors com el treball en equip, la companyonia, la convivència i la participació, i
  • afavorir el sentiment de pertinença a l’Escola per part dels estudiants i també de famílies de l’AMPA.

Mitjançant pràctiques adequades a les diferents etapes evolutives es vol garantir la continuïtat de les classes al llarg de les diferents etapes de desenvolupament, i també oferir la major estabilitat i coherència possible en els horaris.

 

Contacte

Per qualsevol dubte i/o comentari, poseu-vos en contacte amb la Comissió d’Extraescolars: extraescolars@ampaescolasantmarti.org

 

 

Darrera actualització: 5 de juny de 2019