Els Patis de l’Escola. Informació de la Comissió Millorem el Pati

17/11/2015 | Uncategorized | 0 comments

Benvolgudes famílies,

La Comissió Millorem el Pati us fa un petit resum informatiu sobre el tema dels patis de l’escola, al voltant de realitzar millores en l’aprofitament dels espais existents i diversificar-ne els usos, idees totes elles desenvolupades i consensuades amb la direcció del centre.

Per poder finalitzar el projecte de les bobines resulta imprescindible polir-ne la fusta abans de col·locar-les. Demanem la vostra col·laboració, sol·licitant voluntaris amb els coneixements i les eines necessàries per treballar la fusta, i que en un termini d’unes 2 setmanes (entre el 13 i el 27 de novembre) puguin venir a l’escola a treballar-les (coordinant-se directament amb Marta Padrós). Un cop polides, caldrà pintar-les: demanarem de nou col·laboració a les famílies per trobar persones que realitzin aquestes tasques de pintura, que inicialment es farien algun dissabte de desembre.

Organització dels patis:

Pati tranquil / 3a planta

El pati de dalt de s’està transformant en el ‘pati tranquil’, amb l’objectiu que s’hi duguin a terme activitats com ara jocs de taula, futbolí, ping-pong, escacs, lectura…;

Les bobines es podran fer servir com a taules de joc, cadires. Aquest espai conviurà amb el jardí i l’hort de l’escola, amb la intenció tanmateix d’incorporar més arbres i plantes als ja existents.

Pati gran Primària / 1a planta

A l’ hora de l’esbarjo el pati gran disposa d’espais dedicats a esports i jocs amb pilota; i també disposa d’una zona de joc tranquil sense pilota, aprofitant els dibuixos i les ratlles del terra.

 

Agrairem respongui aquest mail les persones amb coneixements i recursos necessaris per treballar les bobines.

Gràcies per la vostra col·laboració.

 

Comissió Millorem el Pati