Decidim: fase de votació final de projectes

15/06/2021 | Comunicació amb l'Administració | 0 comments

Benvolgudes famílies!

Aquest proper diumenge 20 de juny acaben les votacions dels Pressupostos Participatius de Barcelona dins la plataforma Decidim de l’Ajuntament de Barcelona, en el marc dels pressupostos participatius de cada districte.

Com recordeu, l’Escola Sant Martí, a través de la seva direcció, l’AMPA i la Plataforma Transformem va participar activament en la reclamació de l’enderroc de l’antic transformador del carrer Castella (davant l’Escola), i està participant en la reclamació d’una proposta de zona verda definitiva que ocuparia l’espai del descampat.

El projecte “Fem un espai verd al solar de l’antic transformador del carrer de Castella” es troba a https://www.decidim.barcelona/processes/PressupostosParticipatius/f/4517/budgets/12/projects/264

Si estàs empadronada a la ciutat i tens 14 anys o més pots votar els projectes que consideris de 2 districtes de la ciutat: al districte on estàs empadronada i/o un altre districte a escollir. Per tant, com a mínim has de votar dos projectes de cada districte.

Per això us demanem que VOTEU AQUESTA PROPOSTA i que compartiu l’enllaç amb tantes persones del barri com us sigui possible. Creiem que és la millor OPORTUNITAT que tenim per a activar la remodelació d’un espai que pot ser de gran utilitat per a l’Escola i que pot significar una millora substancial en l’experiència que els nostres fills i filles tenen de l’entorn escolar.

Vinga, el teu vot és necessari!!!