Decidim: fase de votació ciutadana

29/03/2021 | Comunicació amb l'Administració | 0 comments

Benvolgudes famílies!

Com bé sabeu, l’Escola Sant Martí, a través de la seva direcció, l’AMPA i la Plataforma Transformem va participar activament en la reclamació de l’enderroc de l’antic transformador del carrer Castella (davant l’Escola), i està participant en la reclamació d’una proposta de zona verda definitiva que ocuparia l’espai del descampat.

Per això, us enviem l’enllaç de la petició que s’ha fet a la plataforma Decidim de l’Ajuntament de Barcelona, en el marc dels pressupostos participatius de cada districte. Aquesta és una de les 8 propostes retingudes al Poblenou, i actualment es troba en la fase de VOTACIÓ CIUTADANA que decidirà quines iniciatives rebran més recolzament.

Per això us demanem QUE VOTEU AQUESTA PROPOSTA i que compartiu l’enllaç amb tantes persones del barri com us sigui possible. Creiem que és una EXCEL·LENT OPORTUNITAT per a activar la remodelació d’un espai que pot ser de gran utilitat per a l’Escola i que pot significar una millora substancial en l’experiència que els nostres fills i filles tenen de l’entorn escolar.

www.decidim.barcelona/processes/PressupostosParticipatius/f/4422/proposals/28423

Vinga, el teu vot és necessari!!!

Pantalla "Decidim Barcelona", pressupostos participatius de l'Ajuntament de Barcelona
Decidim Barcelona: pressupostos participatius (Ajuntament de Barcelona) CC-BY-SA