Les comissions

L’AMPA treballa a través de comissions temàtiques sobre diferents àmbits d’actuació que resulten essencials per al funcionament no lectiu de l’escola.

Falten mans a tot arreu i les noves idees sempre són benvingudes!
Feu una ullada a les comissions actives per aquest curs 2022/2023 i animeu-vos a participar allà on penseu que podeu ajudar.

Les activitats

LA TINA, LA  BÈSTIA DE L’ESCOLA!

La Tina és un martinet blanc comú (Egretta garzetta). Medeix quasi 3 metres d’alçada i uns 25 kilos de pes.
Va néixer el 10 de maig de 2019. Va ser apadrinada oficialment pel Fènix de la Colla del Drac del Poble Nou el 19 d’octubre de 2019.

História

Durant el seu procés de concepció molts membres de la Comissió de SantmARTistes van contribuir a imaginar-la i a dotar-la de contingut i significat. Està pensada per ser animada per un únic portador/a i la seva funció és acompanyar i representar l’Escola Sant Martí sempre que se la requereixi. És també un repte de la Comissió que la seva presència guanyi protagonisme a través de diverses iniciatives, per tal que tota la nostra comunitat educativa la identifiqui com a pròpia, l’estimi i la senti seva.

Per col·laborar podeu contactar amb: santmartistes@ampaescolasantmarti.org

LA BATUCADA

La Colla de Batucada de l’Escola Sant Martí va néixer amb la voluntat de ser una activitat lúdica i festiva per compartir entre mares, pares, fills i filles i que, a més a més, pogués participar de forma activa en les festes del centre i també en les festes del barri.

Aquesta idea es va convertir en realitat quan es va iniciar l’activitat extraescolar de Batucada l’octubre de 2015, creant així el grup de batucada de l’Escola Sant Martí.

L’activitat s’adreça a pares, mares i infants a partir de P5 i no requereix cap formació musical prèvia. Se segueix la metodologia Brincadeira que és el centre formatiu encarregat d’impartir-la.

BatMartí

A principis de 2016 el grup va decidir posar-se nom, convertint-se en els tabalers de BatMartí. Al mes de maig de 2016, en el marc de les Festes de Maig del Poblenou i aprofitant la “4a Cercavila de la Imatgeria Festiva de les Escoles”, el grup de percussió va fer el seu debut al barri.

De llavors ençà, els membres han anat augmentant significativament.
Actualment el ritme de BatMartí es pot sentir al barri del Poblenou en qualsevol de les seves festes.

Per contactar amb la batucada podeu escriure a coordinacio@ampaescolasantmarti.org