Butlletí Família i Escola de la Generalitat de Catalunya. Subscriu-t’hi!

17/11/2015 | Uncategorized | 0 comments

Aquesta es una invitació per subscriure-us al butlletí: Família i Escola

Es tracta d’un butlletí bimestral del Departament d’Ensenyament i té com a objectiu fer arribar a les AMPA informació sobre nous continguts del web Família i Escola i altres actuacions que poden ser d’interès per a les famílies.

Amb la finalitat de seguir treballant plegats per a aquest objectiu compartit, que és l’èxit educatiu de tots els alumnes, us convidem a subscriure-us-hi i a fer-ne difusió.

Acceptar invitació

Si no podeu fer clic a l’enllaç perquè el vostre programa de correu no admet HTML, copieu l’adreça següent i enganxeu-la a la barra d’adreces del navegador:

http://butlletins.gencat.cat/pres_push/AppJava/confirmarInvitacio.do?email%3Dadmoampasm%40gmail.com%26token%3Dya2n1a3ecetc92rzigw25hj4%26chlang%3Dca_ES

 

En cas que no vulgueu acceptar la invitació, no cal que feu res: quedarà invalidada automàticament al cap d’uns dies i la Generalitat de Catalunya no conservarà cap dada de caràcter personal. Si voleu acceptar la invitació peró ja ha caducat, podeu subscriure-us a: http://www.gencat.cat/butlletins
Atentament,
Servei de butlletins gencat
Generalitat de Catalunya
www.gencat.cat