Batucada

La Colla de Batucada de l’Escola Sant Martí va néixer amb la voluntat de ser una activitat lúdica i festiva per compartir entre pares i fills i que, a més a més, pogués participar de forma activa en les festes del centre i també en les festes del barri.

Timbals (febrer 2017)Aquesta idea es va convertir en realitat quan es va iniciar l’activitat extraescolar de Batucada l’octubre de 2015, creant així el grup de batucada de l’Escola Sant Martí.

Aquesta activitat s’adreça a pares, mares i infants a partir de 2n curs i no requereix cap formació musical prèvia. Se segueix la metodologia Brincadeira (www.brincadeira.es), que és el centre formatiu encarregat d’impartir-la.

De llavors ençà, aquest grup de percussió ha anat augmentant progressivament els seus membres: dels 10 tabalers originals fins als 28 membres durant el curs 2017/2018, dels quals 16 són pares i 12 nens.

A principis de 2016 el grup va decidir posar-se nom, convertint-se en els tabalers de BatMartí.

Durant el mes de maig de 2016, en el marc de les Festes de Maig del Poblenou i aprofitant la “4a Cercavila de la Imatgeria Festiva de les Escoles”, el BatMartí va fer el seu debut al barri. A partir d’aquest moment el seu ritme es pot sentir al barri del Poblenou en qualsevol de les seves festes.

Podeu posar-vos en contacte amb la colla de batucada a:

festesitallers@ampaescolasantmarti.org

Tocant els timbals (febrer 2017)Grup de batucada (febrer 2017)

 

Darrera actualització: 6 de març de 2019