Altra mirada: nova secció d’articles

10/03/2017 | Altra mirada | 0 comments

Quan l’AMPA va decidir renovar el blog de comunicació, uns quants membres de la Comissió de Comunicació, la Co-Co, vam pensar que seria una bona idea dinamitzar-lo tot proposant un tema sobre educació cada mes. La idea és fer-ho sense presses, en un ambient de profundització i reflexió, on tothom hi pogui aportar les seves opinions a favor, en contra o matitzadores a través dels comentaris al blog.  D’aquesta idea neix aquesta nova secció: Altra mirada.

Altra mirada són articles d’opinió sobre temes relacionats amb l’educació i l’ensenyament. Poden ser escrits per qualsevol membre de la comunitat Sant Martí: mare, pare, àvia, avi, tutor, mestre, alumne, personal d’administració…

Aquests articles aniran signats sempre per l’autor. Cal tenir en compte que l’AMPA no es fa responsable d’aquestes opinions.

Si tens ganes de participar o si hi ha un tema que vulguis aprofundir o debatre, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a través de comunicacio@ampaescolasantmarti.org.

Un cop presentada la nova secció, només resta que llegiu el primer article en reflexió que vindrà el proper dilluns 13 de març … Bon appetit, famílies!