z_OLD_Activitats extraescolars, ludoteca i acollida 2015-2016

Ja podeu descarregar el FULLET AMB LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS DEL CURS 2015-2016, que la Comissió d’Extraescolars de l’AMPA posa a la nostra disposició.

Si voleu inscriure els vostres fills en alguna d’aquestes activitats el curs vinent, heu d’enviar entre el 3 i el 10 de juny aquest FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS degudament emplenat i signat per correu electrònic a l’adreça santmarti@fundesplai.org, o bé lliurar-lo personalment a la Mª Carmen a l’escola entre les 16:30 h a 18:00 h.

En el cas que observeu que coincideixen en un mateix dia i horari diverses activitats que us interessin, us agraïriem que ho indiqueu a l’apartat OBSERVACIONS. D’aquesta mamera podrem assignar les preferències d’una manera més efectiva.

Degut al creixament de l’escola, per raons logistiques (falta d’espais adequats) i per causar el minim inconvenient a totes les families, ha estat necessari establir una “segona hora” per als alumnes de 5e en les extraescolars d’esports en equip i instruments musicals. Els alumnes inscrits en activitats extraescolars en aquests nous horaris gaudiran d’ una hora d’estudi de 16:30 a 17:30 h, ja inclosa en el preu de l’activitat.

També teniu a la vostra disposició aquest FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ A ZUMBA, on podeu indicar en quina opció estaríeu interessats: només zumba adults, zumba adults i fills conjuntament i/o zumba adults i zumba fills per separat. Un cop conegut el nombre de pre-inscripcions rebudes, es confirmaran les inscripcions definitives per correu electrònic.

Si teniu qualsevol dubte sobre aquesta oferta d’activitats, poseu-vos en contacte amb la Comissió d’Extraescolars mitjançant l’adreça extraescolars@ampaescolasantmarti.org.

Des de l’AMPA voldríem recordar-vos quines són les normes que, en interès de tots,  regeixen aquestes activitats:

  • Les activitats són a porta tancada, trimestralment es faran portes obertes a moltes de les activitats per tal que pugueu veure i gaudir de l’evolució dels vostres fills/es.
  • 3 faltes de puntualitat (10 minuts després de la sortida) en la recollida dels nens de les activitats extraescolars, seran motiu d’expulsió de l’activitat durant un mes.
  • És indispensable ser soci de l’AMPA i estar al pagament de la quota corresponent per tal de poder fer ús de les activitats.
  • Cal fer el pagament dels rebuts de les activitats mitjançant domiciliació bancaria. Fundesplai us girarà un rebut entre el dia 1 i 5 de cada mes. El no pagament de 2 quotes significa no poder fer us de l’activitat (es farà un preavís).
  • Algunes de les activitats tenen places limitades. En cas de superar el nombre d’inscrits es farà un sorteig.
  • BAIXES I ALTES: Les altes i baixes s’hauran de notificar per escrit del 1 al 20 del mes anterior.

Us recordem que, per tal de respondre a qualsevol dubte, comptarem diàriament amb la presencia de la Ma. Carmen a la recepció de l’escola, entrada principal.