6a Festa de l’Esport

25/06/2019 | Esports d'equip | 0 comments

6a Festa de l'Esport

Un any més, i aquesta vegada malgrat les inclemències del temps, vam tornar a gaudir de la Festa de l’Esport de l’Escola Sant Martí. Ja portem sis edicions i esperem que en puguin ser moltes més!!

Volem agrair a la direcció de l’Escola, a totes les famílies i equips de futbol i bàsquet (tant de l’Escola Sant Martí com d’altres escoles del barri), que, fent cas omís de les males previsions meteorològiques, van atrevir-se a venir i fer possible la Festa!

L’equip de monitors de Fundesplai, es va encarregar d’organitzar activitats al gimnàs i al pati, que van fer gaudir a tots els assistents! Gràcies a tot l’equip de Fundesplai per la seva professionalitat!

També volem donar les gràcies a totes les marques col·laboradores, sense l’ajut de les quals no podríem dur a terme aquesta activitat: a Adamo per ser sempre al nostre costat i poder rifar diferents gadgets tecnològics, a la Fundació Ametller Origen per la fruita fresca que vam repartir als nens i nenes assistents i al RCD Espanyol pels seus obsequis esportius.

I una menció especial per als pares i mares voluntaris que fan possible aquesta festa cada any i que desitgen tornar a veure-us a la pròxima edició 2019-20!!

Gràcies!