Xerrada sobre la gestió de les emocions

Posted on


A la Comissió Escola de Famílies comencem l’any amb una nova xerrada/taller!

Amb l’objectiu de donar resposta a la demanda d’una gran part de famílies, el dijous 23 de gener a les 17.30 h BG Educació ens acompanyarà en la xerrada/taller:

“Ensenyem als nostres fills/es a gestionar les emocions”

Com ho farem? Es crearà un espai on es compartiran principalment dos aspectes: l’autoconeixement com a mare/pare de la gestió que fem nosaltres mateixos de les nostres pròpies emocions i conèixer com podem ajudar els nostres fills i filles a gestionar de manera adaptativa les seves. Tot això proporcionant a les famílies tant el coneixement dels conceptes claus relacionats amb la gestió emocional com estratègies i eines concretes.

Inscripció prèvia: https://forms.gle/Vdrt3tYSJ6RqaVNK7

Hi haurà servei gratuït de ludoteca per a les famílies sòcies de l’AMPA (amb cost de 3,5€ per a les famílies externes).

No us ho podeu perdre… Us hi esperem!

Comissió Escola de Famílies

2 thoughts on “Xerrada sobre la gestió de les emocions

  Alvarez Rivero, Rebeca said:
  23 gener 2020 a les 15:38

  Hola, confirmo assistència de la Patricia Alvarez Rivero (la meva germana) que necessitara acollida per seu nen de P5, Juan Rivero (es extern), I la meva (Rebeca Alvarez Rivero) , I acollida per la meva filla (Lia Barbero).a partir de quina edat poden anar els germans a l’acollida?. Ho dic pel altre nen q fins el setembre no entra al cole. Una altra cosa…sempre feu les conferències en dijous, és per alguna cosa? Es una pena perque son molt interessants I si just aquell dia de la setmana tens alguna cosa no hi pots anat mai…el meu cas… per això arribaré tard, a les 17.30 m’es impossible en dijous…la meva germana si q arribara a l’hora. Merci! ________________________________ De: Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola Sant Martí Enviado: miércoles, 15 de enero de 2020 0:08:41 Para: Alvarez Rivero, Rebeca Asunto: [Entrada nova] Xerrada sobre la gestió de les emocions

  Comissió de Comunicació, AMPA Sant Martí posted: “A la Comissió Escola de Famílies comencem l’any amb una nova xerrada/taller! Amb l’objectiu de donar resposta a la demanda d’una gran part de famílies, el dijous 23 de gener a les 17.30 h BG Educació ens acompanyarà en la xerrada/taller: “Ensenyem a”

   Comissió de Comunicació, AMPA Sant Martí responded:
   24 gener 2020 a les 10:14

   Hola Rebeca,
   Ja s’ha confirmat la vostra assistència a la xerrada. No passa res si veniu més tard, no hi cap inconvenient. Pel que fa als dies de les xerrades, tindrem en compte el teu suggeriment de cara a futures sessions. Moltes gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.