Jornades de portes obertes de les extraescolars 2017-2018

Posted on Updated on


extra7
La segona setmana de desembre de 2017, concretament dels dies 11 al 15, les famílies de l’escola podran assistir a les Jornades de Portes Obertes de les activitats Extraescolars. És una bona oportunitat per veure l’evolució del treball dels grups, parlar amb els monitors i si interessa veure una mica com funcionen altres classes.

Les Portes Obertes es faran a les aules i horaris habituals durant la segona mitja hora de classe. Els tallers de música de P3 i P4, i les classes d’Escacs, Futbol, Basquet i Instruments no faran sessions de Portes Obertes.

Recordem a les famílies que les valoracions generals, crítiques o suggeriments sobre les activitats sempre poden ser comunicades, via mail, a la Comissió d’Extraescolars: extraescolars@ampaescolasantmarti.org

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.