Gràcies i… Bones Festes!

Posted on Updated on


Nadal_2012

L’any 2012 ha estat molt intens per a tots els pares i mares dels infants de l’Escola Sant Martí. El passat mes de maig vam posar en marxa junts una nova AMPA, sense massa temps per preparatius, però convençuts que havíem de continuar la bona feina feta per tots aquells que havien invertit il·lusions i esforços des de l’antiga AFA i des del Consell Escolar.  El desig compartit de proporcionar als nostres fills i les nostres filles una educació que els ajudi a desenvolupar-se i esdevenir persones lliures, solidàries i joioses, ens han ajudat a fer front a la discrepància, conscients que tot allò que ens uneix és més important que el que ens separa.

Les mares i els pares que hem volgut implicar-nos més directament en les activitats de l’AMPA participant en les comissions o els òrgans de govern de la nostra associació, hem tingut la fortuna de comptar amb el suport de totes les famílies, que han sabut entendre que les nostres accions han estat guiades per la millor de les voluntats fins i tot quan ens equivocàvem.

Aquest any, totes les famílies i els infants de l’Escola Sant Martí ens hem portat molt bé, i sabem que aquest cop els Reis ens portaran allò que hem estat demanant durant tant de temps: el  8 de gener, quan acompanyem els nostres fills i les nostres filles al seu primer dia d’escola de l’any 2013, començarem a gaudir el regal que tan esperàvem…

Us desitgem unes bones Festes i un venturós Any Nou!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.