Reunió del Consell Escolar de Centre

Posted on Updated on


Les escoles publiques de Catalunya han de disposar d’un Consell Escolar de Centre mitjançant el qual tota la comunitat educativa  (Mestres, personal no docent i famílies)  participa en el govern dels centres educatius.

La participació de les famílies en els Consells Escolars de Centre es realitza a través dels seus representants escollits per votació cada quatre anys (4 representants de pares i mares en el cas de l’Escola Sant Martí), i un altre representant de les famílies designat  per l’AMPA  (en Jordi Riopedre, que va ser escollit fa temps per l’assemblea de l’antiga AFA i ratificat per la nostra associació).

El Consell Escolar de Centre celebra almenys  una reunió cada trimestre. Està previst que la reunió corresponent al primer trimestre del curs 2012-2013 se celebri el 18 d’octubre (s’ha modificat la data que haviem anunciat inicialment) i, com és preceptiu, haurà d’aprovar el Pla Anual de Centre que recull l’oferta d’activitats extraescolars, el calendari de reunions amb les famílies i d’avaluació de l’alumnat, i altres continguts importants referits al curs acadèmic que acaba de començar, moltes de les quals han estat ja avançades per l’escola en el quadernet de color que vau rebre fa uns dies de les tutores dels vostres fills i filles.

Des de l’AMPA, volem expressar a tot el personal del centre, a través del Consell Escolar,  el nostre agraïment per la seva dedicació i la nostra comprensió i suport davant les difícils condicions de treball que imposen les retallades que pateix l’Ensenyament Públic. També volem posar de manifest el nostre compromís amb qualsevol mesura de pressió destinada a garantir que els nostres fills i filles continuïn rebent un ensenyament de qualitat i que tot el personal de l’Escola pugui desenvolupar la seva tasca professional  de manera digna. Amb la mateixa força, però, l’AMPA és contrària a qualsevol atuaciò que generi innecessàriament intranquil·litat entre les famílies, i a qualsevol mesura que –vingui d’on vingui- ocasioni un perjudici a les nostres filles i els nostres fills i, per aquest motiu, demanem a tots els membres del Consell Escolar que proposi a l’Escola la revisió de la decisió de suspendre l’oferta de colònies escolars aquest curs.

Si teniu comentaris o propostes en relació als continguts de la propera reunió del Consell Escolar, us convidem a publicar-los a través d’aquest mateix bloc, fent clic sobre l’opció Deixa un comentari que trobareu sota d’aquesta notícia.
Més informació sobre els Consells Escolars de Centre i les seves funcions als enllaços següents:

One thought on “Reunió del Consell Escolar de Centre

  Lidia Ramiro said:
  26 Setembre 2012 a les 10:48

  Hola, em dic Lídia i sóc la mare de Theo i Ela Knapp, estic a la comissió de menjador.
  Crec que les colònies són molt necessàries pel creixement integral de l’infant. Aporten molts valors positius a la seva educació, però estic d’acord què l’escola, aquest any les suprimeixi.
  Les i els educadors del nostre centre em consta què fan moltes més hores de les què els hi toca. No es queixen perquè realment els hi agrada el què fan i l’educació dels nostres fills i filles és lo primordial, però crec què estan al seu dret de dir prou de fer el “primo”.
  Estic segura què si ho expliquem bé als pares i mares, ho entendran, ja què segurament a ells no els hi agrada treballar moltes més hores sense cobrar-les. Hauríem d’explicar també què moltes de les jornades què es proposen per fer vaga, elles i ells, pel bé dels infants, no les fan.

  Salutacions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.